χαμογελο του παιδιού

Νέος Δήμαρχος Καλαμαριάς ο Θεοδόσης Μπακογλίδης

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 17 Φεβρουαρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αυτοδιοίκηση, Δήμος Καλαμαριάς, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Μετά την παραίτηση του Χριστόδουλου Οικονομίδη , νέος Δήμαρχος Καλαμαριάς εξελέγη ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης .

Η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας «Συνεργασία για τη Καλαμαριά», σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων τον εξέλεξε με 13 ψήφους , ενώ ο συνυποψήφιός του για την ίδια θέση Μπάμπης Ξανθόπουλος συγκέντρωσε έξι ψήφους. Στην κάλπη βρέθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Χριστόδουλος Οικονομίδης παραιτήθηκε από τη θέση του Δημάρχου προκειμένου, όπως έχει δηλώσει να αναλάβει κάποιο νεότερο πρόσωπο. Ο ίδιος συμπλήρωσε 11 χρόνια στη θέση του Δημάρχου και συνολικά 32 στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη

Εκπαιδευτικός στην Α’ βάθμια εκπαίδευση , έγγαμος  με δύο παιδιά.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωτοασχολήθηκε το 1998. Τότε  εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Οικονομίδη. Από τότε μετείχε σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες που ακολούθησαν και στην τελευταία του 2006 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του.

Διετέλεσε πρόεδρος των δημοτικών νομικών προσώπων για τον αθλητισμό .

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Καλλιτεχνικής Παιδείας (Σχολή Χορού, Ωδείο).

Αντιδήμαρχος  Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού.

Αντιδήμαρχος  Διοικητικών Υπηρεσιών και στη συνέχεια αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών .

Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου μέχρι την πρόσφατη εκλογή του στην θέση του Δημάρχου Καλαμαριάς .

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση