χαμογελο του παιδιού

Πρόγραμμα Κομποστοποίησης στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 14 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δήμος Ηλιούπολης, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Αττικής, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Ύστερα από τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στο πρόγραμμα εναλλακτικής διαχείρισης οργανικών απορριμμάτων (κομποστοποίησης), ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοινώνει την επέκταση του προγράμματος και κατά τη φετινή χρονιά.

Κατά τα έτη 2008-2009 διατέθηκαν εκατοντάδες κάδοι Compost δωρεάν στους δημότες, μετά από ελέγχους του ειδικού τμήματος πρασίνου, δίνοντας άλλη μια καθαρή λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της πόλης.

Το πρόγραμμα αφορά την μετατροπή των οικιακών απορριμμάτων σε λίπασμα για τους ιδιωτικούς  χώρους πρασίνου των δημοτών (αυλές και βεράντες).

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του προγράμματος ήταν εξαιρετικά και η συνέχεια αναμένεται εξίσου θετική.

Οι δημότες που επιθυμούν να παραλάβουν εντελώς δωρεάν τους νέους κάδους κομποστοποίησης, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα : 210-9901743-4.

Με την κάθε παραλαβή κάδου κομποστοποίησης χρειάζεται απαραιτήτως η προσκόμιση α) φωτοαντιγράφου Αστυνομικής Ταυτότητας και β) Α.Φ.Μ. Σημειώνεται πως θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας συμμετοχής για την παραλαβή των κάδων Compost.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση