χαμογελο του παιδιού

Αθήνα: Βανδαλισμός κτιρίου Ιδρύματος Αστέγων και Κοινωνικού Φαρμακείου

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 10 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δήμος Αθηναίων, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Αττικής, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Στο περιθώριο των κινητοποιήσεων της περασμένης Παρασκευής , κουκουλοφόροι με λοστούς επέφεραν ζημιές στην πρόσοψη του παραδοσιακού κτιρίου του Ιδρύματος Αστέγων, προκαλώντας ταυτόχρονα τη διακοπή της σίτισης των πολύτεκνων οικογενειών αλλοδαπών που γινόταν εκείνη την ώρα.

Επίσης μεγάλη καταστροφή προκάλεσαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Δευτέρας στις υποδομές και το εσωτερικό του Κοινωνικού Φαρμακείου και των κοινωνικών δομών που στεγάζονται επί της Βαρβακείου αγοράς.

Εκλάπη ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός και βανδαλίστηκαν οι κτιριακές εγκαταστάσεις στο σύνολο τους.

Ο Δήμος Αθηναίων καταγγέλλει τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες και προχωρά άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών, προκειμένου οι κοινωνικές του δομές να επαναλειτουργήσουν προσφέροντας τις καθημερινές υπηρεσίες τους σε χιλιάδες πολίτες.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση