χαμογελο του παιδιού

Εγκύκλιος ΑΣΕΠ για την σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου & μίσθωσης έργου

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 10 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Εργασία, Νόμοι - Εγκύκλιοι, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Tο ΑΣΕΠ εξέδωσε προς διευκόλυνση των φορέων σχετική διευκρινιστική εγκύκλιο σε συνέχεια της εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλ. Διακυβέρνησης και των αλλαγών που επέφερε ο πρόσφατος νόμος 3812/2009 (ΦΕΚ 234/Α/28.12.2009) στις διαδικασίες σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου .

Στην εγκύκλιο  παρουσιάζονται αναλυτικά τα νέα υποδείγματα ανακοινώσεων (προκηρύξεων), τα νέα διευκρινιστικά παραρτήματα, οι νέες αιτήσεις συμμετοχής, καθώς και τα ανανεωμένα βοηθητικά προγράμματα για την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης υποψηφίων από τους φορείς που έχουν εκπονηθεί από το ΑΣΕΠ μετά τις πρόσφατες αλλαγές.

Επισημαίνεται επίσης η υποχρέωση των φορέων να αποστέλλουν αυθημερόν στο ΑΣΕΠ τα πρακτικά ανάρτησης των ανακοινώσεων και των πινάκων κατάταξης και βαθμολογίας των υποψηφίων.

Με την εισαγωγή των ανωτέρω καινοτομιών το ΑΣΕΠ επιχειρεί την απλοποίηση, συστηματοποίηση και επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών, με στόχο τη διευκόλυνση τόσο των φορέων όσο και των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Εγκύκλιος ΑΣΕΠ

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση