χαμογελο του παιδιού

Εισαγγελική Έρευνα για τον ΧΥΤΑ της Φυλής ζήτησε ο Παναγιώτης Φασούλας

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 11 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αυτοδιοίκηση, Δήμος Πειραιά, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Αττικής, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιάννη Τέντε, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, όπου ζήτησε εισαγγελική έρευνα για την κατάληψη της εισόδου του ΧΥΤΑ της Φυλής, από το Σάββατο 6 Μαρτίου, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την μη αποκομιδή των σκουπιδιών στους Δήμους της Αττικής.

Μεταξύ άλλων ο κ. Φασούλας θέτει και το θέμα της Δημόσιας Υγείας των πολιτών αφού τα σκουπίδια έχουν απλωθεί στους δρόμους, ενώ δεν μαζεύονται ούτε τα νοσοκομειακά απορρίμματα. 

Επίσης μέσα από το κείμενο της αίτησής του ο κ. Φασούλας χαρακτηρίζει παράνομη και καταχρηστική την κατάληψη εισόδου στον ΧΥΤΑ:«από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2010 «απαγορεύθηκε» παντελώς απροειδοποίητα, παράνομα και καταχρηστικά η είσοδος των απορριμματοφόρων μας στους Χ.Υ.Τ.Α. με συνέπεια να «βραχυκυκλώσει» η αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων στον Δήμο Πειραιά, ακόμα και από νοσοκομεία, κλινικές, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, λαϊκές αγορές».

2 απαντήσεις για “Εισαγγελική Έρευνα για τον ΧΥΤΑ της Φυλής ζήτησε ο Παναγιώτης Φασούλας”

  1. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ λέει:

    Εαν κάπιος πρέπη να κατηγορηθη για των πρόκληση κυνδίνου για την υγεία των Δημοτων αυτός είναι ο φασούλας που με δική του ενέργια πέρασαν χριστούγενα αγκαλιά με τα σκουπίδια οι πειραιωτες.

  2. Ο/Η ΣΤΑΥΡΟΣ λέει:

    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση