Δημήτρης Μπέης: Πορεία ζωής στο αυτοδιοικητικό κίνημα

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 16 Μαΐου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αυτοδιοίκηση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Μπέης, θα παρουσιάσει την Τρίτη 18 Μαΐου, το νέο του βιβλίο « Πορεία ζωής…Για μια ανθρώπινη πόλη» από τις εκδόσεις Λιβάνη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12μ.μ στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου και για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Στο βιβλίο του ο Δημήτρης Μπέης, πρωτίστως ως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης και δευτερευόντως ως πρώην δήμαρχος Αθηναίων αναλύει την μακρόχρονη πορεία του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Παράλληλα αναφέρει μερικά από τα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος (1978-1982) και άλλαξαν ριζικά την εικόνα της μεταχουντικής Αθήνας.

Με τις πρωτοβουλίες του έκανε την Αθήνα πιο ανθρώπινη πόλη και γι’ αυτό πολιτικοί, δημοσιογράφοι και πολίτες, λένε ότι ήταν « ο τελευταίος δήμαρχος της Αθήνας»ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον τίμησε με το μετάλλιο του Ανώτερου Ταξιάρχη.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση