Μουσικά σχήματα 2011 – 2012

3

Πρώτοι σας είχαμε γράψει τα νυχτερινά σχήματα του φετινού χειμώνα και σας είχαμε υποσχεθεί για τα νεώτερα. Έχουμε και λέμε λοιπόν :

Εμπατή North : Αντύπας, Άντζελα Δημητρίου και Σπύρος Σπυράκος απο 9/9

To σχήμα που έσκισε φέτος το χειμώνα στα βόρεια προάστια με τον Αντύπα και την Άντζελα Δημητρίου, φέτος συνεχίζει μαζί με το Σπύρο Σπυράκο. Επίσημη πρεμιέρα για το Εμπατή Νorth ορίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου και οι νύχτες αναμένονται μεγάλες με τις πιο αγαπημένες λαικές επιτυχίες.

Diogenis :Ρέμος και Παπαρίζου μαζί για δεύτερη φορά

Φωτιά στη νύχτα αναμένεται να βάλουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Έλενα Παπαρίζου και ο Αντώνης Ρέμος που θα εμφανίζονται μαζί το χειμώνα στο «Diogenis Studio».

Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους, δημιουργώντας ένα αχτύπητο δίδυμο. Προς το παρόν η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται ακόμη στην Σουηδία και αναμένεται να επιστρέψει, μόνη αυτή τη φορά χωρίς τον Τόνυ για μάνατζερ, στα μέσα του Σεπτέμβρη για να ξεκινήσουν οι πρόβες

Skyladiko VIP : Ίμβριος και Μαρίνης απο 16/9

Ο Πέτρος Ίμβριος ετοιμάζεται για τις χειμερινές του εμφανίσεις και υπόσχεται να ξεσηκώσει τον κόσμο που θα επισκεφθεί το χώρο που θα εμφανίζεται,….

δηλαδή το V.I.P@Skyladiko Club, που το όνομα του είναι συνώνυμο της διασκέδασης.

Μαζί του η Τζωρτζίνα Νικάκη , η Κατερίνα Κυριαζή και ο Γιώργος Μαρίνης θα είναι οι βασικοί συντελεστές του νέου προγράμματος που θα παρουσιάζει από τις 16 Σεπτεμβρίου το ” VIP@SKYLADIKO” στην Λ.Συγγρού.

VOX : Πάνος Καλλίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός και Στέλλα Καλή απο 15.9

Νεανικό και κεφάτο σχήμα στο Vox που αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Πάνο Καλλίδη και την ανερχόμενη Στέλλα Καλή που περσι ήταν στο πλευρό του Γιάννη Πάριου θα ομορφαίνουν τις μύχτες μας στο γνωστο κέντρο της Ιεράς Οδού.

Caramela : Ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τη Χρύσπα

Ένας από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές και διασκεδαστές του κοινού, ο Γιώργος Τσαλίκης, θα συναντήσει τη Χρύσπα στο Caramela φέτος το χειμώνα για ατέλειωτες νύχτες κεφιού. επίσημη ημερομηνία δεν έχει οριστεί όμως η συνεργασία υπολογίζεται να ξεκινήσει στα μέσα του Οκτώβρη.

Κέντρο Αθηνών : Μητροπάνος – Κότσιρας – Μπάσης απο Οκτώβριο στην Αθήνα

Οι sold out καλοκαιρινές συναυλίες στην Έλλαδα και στην Κύπρο έπρεπε να μας προϊδεάσουν. H μουσική τριανδρία, που καλύπτει σχεδόν όλη τη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γιάννης Κότσιρας, λέγεται ότι θα μεταφέρει τη μοναδική χημεία της, στη σκηνή του «Κέντρου Αθηνών» από τα τέλη Οκτώβρη. Έτσι όσοι από εσάς δεν τους πετύχετε σε κάποια από τις καλοκαιρινές τους στάσεις (6 /7 Ηράκλειο Κρήτης, 11/7 Πάτρα, 13/7 Καλαμάτα, 22/7 Πάφος, 4/8 Αρχαία Ολυμπία, 6/8 Κεφαλλονιά και 12/8 Σαντορίνη) μην σκάτε. Ο Οκτώβρης δεν είναι και τόσο μακρια!

Αστέρια Γλυφάδας : Στέλιος Ρόκκος και Δήμος Αναστασιάδης από μέσα Σεπτεμβρίου

Ο αγαπημένος Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει στην Αθήνα από μεσα Σεπτέμβρη και μας υπόσχεται μαγικές βραδιές όπως μόνο εκείνος ξέρει. ΜΑζί του στα Αστέρια Γλυφάδας ο Δήμος Αναστασιάδης.

Αθηνών Αρένα : Σάκης Ρουβάς, Onirama, Φουρέιρα

Ένα σχήμα που θα μας κερδίσει φέτος είναι σίγουρα αυτό του Σάκη Ρουβα στο Αθηνών Αρένα. Μαζί του θα έχει τους maitre του live clubbing Onirama και την νέα ιέρεια της πόπ, Ελένη Φουρέιρα. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά σύμφωνα με έγκυρες πηγές θα είναι γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.

Cosmos Stage : O Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με Γαλανο-M. Angelo- Shaya

Το καλύτερο παιδί της πίστας, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει φέτος το χειμώνα στο Cosmos Stage. Mαζί του θα έχει τον ανερχόμενο Κωνσταντίνο Γαλανό που έχει ξεχωρίσει με τις επιτυχίες του και το αχτύπητο dance δίδυμο Mark Angelo & Shaya. Aκριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά σίγουρα θα ακολουθήσει το κύμα των οpenings γύρω στα μέσα Οκτωβρίου.

Αναδημοσίευση από: http://tvnea.blogspot.com

Μοιραστείτε

Χωρίς σχόλια

  1. Στο COSMOS Stage ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει στις 4 Νοεμβρίου και θα εμφανίζονται μαζί του οι Κωνσταντίνος Γαλανός, OtherView και Ελισσάβετ Σπανού.