Δήμος Πατρεών: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Δημοσιεύθηκε από Ηλίας Αντωνίου στις 5 Φεβρουαρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Αυτοδιοίκηση, Δήμος Πατρέων, Νομός Αχαϊας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης του Δήμου Πατρέων ανακοινώνει τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της δυτικής πλευράς της οδού Κανακάρη  μεταξύ των οδών Ερμού κ αι Πατρέως, στις 03-02-2010 και για το χρονικό διάστημα 3:00μμ-5:00μ.μ , λόγω εργασιών.

2. Παράταση της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας οχημάτων : α) της οδού Λεύκας στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σουνίου και Ταντάλου (συμπεριλαμβανομένης και της διασταύρωσης των οδών Λεύκας και Ταντάλου ) καθώς και β) επί της οδού Ταντάλου  στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νίσου και Μονής Φιλοθέου . Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για το χρονικό διάστημα από 03-02-2010 έως 10-02-2010 και εγκρίνονται στα πλαίσια του έργου : «Βασικά έργα αποχέτευσης υποζώνης Α8″ της ΔΕΥΑΠ. Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 15 θα διέρχονται μέσω των οδών Σουνίου και Ιτεών.

3.  Προσωρινή  μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της νότιας πλευράς της οδού Παπαναστασίου , από τη συμβολή της με την οδό Ακτή Δυμαίων και σε μήκος 60 μέτρων ανατολικά αυτής, για το χρονικό διάστημα από τις 03-02-2010 έως και τις 30-04-2010, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου : «Αποκατάσταση βλαβών- Συντήρηση- Βελτίωση-Ανακαίνιση κτιρίου Δ.Ε.Υ.Α.Π.».

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση