χαμογελο του παιδιού

Χίος : Συμμετοχή επαγγελματιών ως δωροθέτες στην Έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ 2010 στο Μιλάνο

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 18 Φεβρουαρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομαρχία Χίου, Νομαρχίες, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Τα Τμήμα Τουρισμού της Ν.Α. Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΒΙΤ 2010 (Μιλάνο 18 – 21/02.2010) και επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του Ελληνικού Περιπτέρου, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου πρόκειται να προσκαλέσει τα δημοσιογραφικά στελέχη αλλά και τους freelance δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ που απασχολούνται στα Ιταλικά ΜΜΕ ηλεκτρονικού / γραπτού τύπου (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, on line web magazines, κλπ) και για τους οποίους με το πέρας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση τουριστικών δώρων, προϊόν ευγενικής προσφοράς Δημοσίων και Ιδιωτικών Φορέων.
Για το σκοπό αυτό, το Γραφείο του ΕΟΤ στο Μιλάνο ζητάει τη συμμετοχή επαγγελματιών του τουρισμού στη συγκεκριμένη κλήρωση ως δωροθέτες.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Τμήμα Τουρισμού της Ν.Α. Χίου, στο τηλέφωνο: 2271040534 και φαξ: 2271043254, e-mail: [email protected].

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση