χαμογελο του παιδιού

Αθήνα: Παρεμβάσεις Δήμου και Νομαρχίας για τη προσβασιμότητα ατόμων με κινητικά προβλήματα

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 5 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αυτοδιοίκηση, Δήμος Αθηναίων, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομαρχία Αθηνών, Νομαρχίες, Νομός Αττικής, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός ξεκινούν από κοινού μία σημαντική προσπάθεια για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα και στα επτά Δημοτικά Διαμερίσματα της Αθήνας.  Στο πλαίσιο της συνεργασίας, πραγματοποιείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστικών παρεμβάσεων στις 2.466 ράμπες ΑμεΑ του Δήμου Αθηναίων, με ειδικό χρωματισμό που θα λειτουργεί απαγορευτικά στους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα εμποδίζοντας την ομαλή διέλευση των ατόμων με αναπηρία.

Παράλληλα, επισκευάζονται και όσες ράμπες χρειάζονται αποκατάσταση. 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την οδό Θηβών, μπροστά από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και θα το παρουσιάσουν σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 8:00 το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση