χαμογελο του παιδιού

Βεροία : Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Αιγοπροβατοτρόφων

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 22 Φεβρουαρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομαρχία Ημαθίας, Νομαρχίες, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Ψήφισμα διαμαρτυρίας παρέδωσε στο Νομάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αιγοπροβατοτρόφων Βεροίας, παρουσία του Αντινομάρχη Γιώργου Σουμπέκα και του Γ.Γ. της Ν.Α. Σταύρου Γιανναβαρτζή. Οι Αιγοπροβατοτρόφοι ανέπτυξαν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και αφορούν κυρίως τις άδειες λειτουργίας, τη χωροταξία, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται απ’ την αρχαιολογική υπηρεσία. Μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος του Σωματείου Στέργιος Κύρτσος επισήμανε τα οικονομικά και θεσμικά προβλήματα τα οποία αναλύονται στο ψήφισμα διαμαρτυρίας που στάλθηκε απ’ το γραφείο του Νομάρχη στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή.
Ο Νομάρχης από την πλευρά του τόνισε πως ο συγκεκριμένος κλάδος, που απασχολεί στο δυναμικό του πολλές οικογένειες στην περιοχή μας, πρέπει να βοηθηθεί από κάθε πλευρά ώστε να μπορεί να υφίσταται και μελλοντικά. Σημείωσε, τέλος, πως θα προβεί σε κάθε δυνατή κίνηση στήριξης του δίκαιου αγώνα τους.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση