χαμογελο του παιδιού

Επίσκεψη Αντιδημάρχου Αγίας Νάπας στα Ιωάννινα

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 23 Φεβρουαρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Αυτοδιοίκηση, Δήμος Ιωαννιτών, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Ιωαννίνων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Με αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης πόλης της Κύπρου Αγία Νάπα, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Ανδρέου, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Νικ. Γκόντας.
Η αντιπροσωπεία ήρθε στα Γιάννινα ύστερα από πρόσκληση του Δήμου να συμμετάσχει στον εορτασμό για τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της πόλης,
«Οι δεσμοί μας με την Αγία Νάπα, αλλά και με τους αδελφούς Κυπρίους, είναι ισχυροί και αναλλοίωτοι. Από τις αδελφοποιημένες πόλεις του Δήμου μας, η Αγία Νάπα βρίσκεται σε εξέχουσα θέση. Μπορούμε να διδαχτούμε πολλά από αυτούς, σ’ επίπεδο τουριστικό, αν ληφθεί υπόψη ότι διαθέτουν περί τις 30.000 κλίνες και φιλοξενούν εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες. Άλλωστε, η ανθρώπινη σχέση μεταξύ μας έχει σφυρηλατηθεί και κάθε μέρα που περνάει γίνεται πιο ισχυρή» σημείωσε ο κ. Γκόντας.
Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρος Αγίας Νάπας κ. Ανδρέου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόσκληση εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών να εκπροσωπηθεί ο Δήμος του στα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και να δοθεί η ευκαιρία επικοινωνίας μεταξύ των κατοίκων των δύο αδελφοποιημένων πόλεων. «Για μας, τα Γιάννινα είναι η αγαπημένη μας πόλη και πάντοτε προσπαθούμε να βρούμε ευκαιρία να την επισκεφθούμε. Στόχος μας είναι η παραπέρα συνεργασία μεταξύ μας, σε επίπεδο τουριστικό, με την πόλη των πρωταθλητών των έργων. Η συνεργασία ανάμεσά μας είναι εφικτή, προπαντός σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Η ολοκλήρωση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ αλλάζει τα δεδομένα για την πόλη των Ιωαννίνων και την Ήπειρο και γι’ αυτό αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να παραβρεθεί στην Αγία Νάπα τον επόμενο Σεπτέμβριο, στις γιορτές μας, ο φίλος Δήμαρχος κ. Νικ. Γκόντας» τόνισε.
Από τις δύο πλευρές αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση