χαμογελο του παιδιού

«Να αποζημιωθούν οι Επαγγελματίες που επλήγησαν από το κλείσιμο των Τεμπών»

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 23 Φεβρουαρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Αυτοδιοίκηση, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομαρχία Τρικάλων, Νομαρχίες, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Το θέμα των ζημιών που υπέστη η Θεσσαλία από το κλείσιμο των Τεμπών έθεσε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στη σύσκεψη που διοργάνωσε ο Τομέας Δημοσίων Έργων της ΝΔ για τα Τέμπη στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας.

Ο κ. Βλαχογιάννης ζήτησε να αποζημιωθούν όλοι οι επαγγελματίες που επλήγησαν από το κλείσιμο του δρόμου στα Τέμπη και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες προκειμένου να ανοίξει νωρίτερα το οδικό δίκτυο στην κοιλάδα των Τεμπών.

Ειδική αναφορά έγινε από τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη στο οδικό δίκτυο του νομού Τρικάλων και ειδικότερα στους δρόμους Τρικάλων – Ιωαννίνων και Τρικάλων – Γρεβενών, που επιβαρύνθηκαν με επιπρόσθετο κυκλοφοριακό φορτίο εξαιτίας των Τεμπών, ενώ σε πολλά σημεία το οδικό δίκτυο υπέστη σημαντικές ζημιές.

Ο κ. Βλαχογιάννης επισήμανε την ανάγκη επιπρόσθετης χρηματοδότησης για τη συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου του νομού Τρικάλων.

Τέλος, κεντρικός ομιλητής στη σύσκεψη ήταν Τομεάρχης Δημοσίων Έργων της ΝΔ, βουλευτής Ημαθίας κ. Μιχάλης Χαλκίδης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Τέμπη – Αποκατάσταση της κυκλοφορίας – συνέπειες».

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση