χαμογελο του παιδιού

Καραμανλής: Κρύβεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 1 Οκτωβρίου 2009 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Χωρίς κατηγορία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Καραμανλής«Ο κ. Παπανδρέου κρύβει τα χαρτιά του και κρύβεται. Και αυτό είναι πρωτοφανές στα εκλογικά χρονικά» τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

«Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει τελευταία εξαφανιστεί. Όπου υπάρχουν δύσκολα ερωτήματα απουσιάζει ο κ. Παπανδρέου. Αρνείται να δώσει συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο» επισήμανε ο κ. Καραμανλής και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις για το τι θα κάνει στην οικονομία, επειδή δεν έχει σχέδιο και μοιράζει αλόγιστες και ανεύθυνες παροχές.

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε εναντίον του κ. Παπανδρέου και για τη στάση του στα εθνικά θέματα, του ζήτησε να ανακαλέσει όσα είπε για τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξεχνάμε ούτε τα Ιμια, ούτε τη Μαδρίτη, ούτε τον Οτσαλάν, ούτε τις πιέσεις στους Ελληνοκύπριους για το σχέδιο Ανάν. Άλλα έλεγαν δημόσια και άλλα συζητούσαν στον ελληνοτουρκικό διάλογο».

Απευθυνόμενος στα Σκόπια είπε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από την κόκκινη γραμμή που έχει χαράξει. Σε ό,τι αφορά την Τουρκία την κάλεσε να πάψει να καλύπτει σύγχρονους δουλέμπορους, να σεβαστεί τη συμφωνία επαναπροώθησης των λαθρομεταναστών, τόνισε ότι πρέπει να πέσει το τείχος της βίας στην Κύπρο και να σταματήσει η τουρκική κατοχή και σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή της προοπτική είπε ότι ισχύει η αρχή «πλήρης συμμόρφωση, πλήρης ένταξη».

Ο κ. Καραμανλής κάλεσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας σε συστράτευση ενόψει των εκλογών την Κυριακή, ώστε καμία ψήφος να μην πάει χαμένη, καμία ψήφος να μη χαριστεί και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η νίκη είναι στα χέρια μας».

πηγή : Nooz.gr

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση