Οι πραγματογνώμονες του ΤΕΕ στο Αίγιο

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 13 Φεβρουαρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Αχαϊας, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Οι πραγματογνώμονες του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, μηχανικοί κ.κ. Σπηλιωτόπουλος και Μάραντος βρέθηκαν την Πέμπτη στο Αίγιο, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες αυτοψίας και σύνταξης έκθεσης πραγματογνωμοσύνης για το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου της πόλεώς .
Κατ΄ αρχήν, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ στο γραφείο του Δημάρχου Αποστόλη Καραφωτιά, παρουσία του κ. Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Γούσα, του Δημοτικού Συμβούλου Λεωνίδα Μαυρουδή, του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Ανδρέα Τσιγκρή και του εκπροσώπου της αναδόχου κοινοπραξίας του έργου Τάκη Καλαμιώτη. Οι κ.κ. Μαυρουδής και Καλαμιώτης επέδωσαν στους πραγματογνώμονες φάκελο με τις απόψεις τους.
Στη συνέχεια έγινε επί τόπου επίσκεψη του έργου, σε ορισμένα σημεία του οποίου και όπου οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ επιθυμούσαν πραγματοποιήθηκε από εργάτες του Δήμου μας αποκάλυψη μέρους του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων, προκειμένου να συλλεχθεί απαραίτητο φωτογραφικό υλικό και να υπάρξει ιδία άποψη τεχνικών στοιχείων και χαρακτηριστικών.
Ο Δήμος Αιγίου εντός των προσεχών ημερών θα παραδώσει στους πραγματογνώμονες του ΤΕΕ όλο το σχετικό υλικό που αφορά τα πάντα γύρω από το ιστορικό του έργο, από την περίοδο σύνταξης της μελέτης έως και σήμερα, προκειμένου η επιτροπή του Επιμελητηρίου να συντάξει την έκθεση πραγματογνωμοσύνης που ο Δήμος έχει ζητήσει.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση