χαμογελο του παιδιού

Ηλιούπολη: Αναδάσωση Υμηττού

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 2 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δήμος Ηλιούπολης, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Αττικής, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Με αθρόα συμμετοχή εθελοντών πολιτών, σχολείων και μαζικών φορέων πραγματοποιήθηκε  από το Δήμο Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), η τέταρτη κατά τα τελευταία τρία χρόνια αναδάσωση του Υμηττού.

Περίπου 2.500 δέντρα φυτεύτηκαν από τους εκατοντάδες εθελοντές -μεταξύ τους και πολλά μικρά παιδιά- στο σημείο του βουνού πάνω από το δημοτικό γκαράζ, κοντά στα σύνορα με την Αργυρούπολη, το μοναδικό κομμάτι του Υμηττού πάνω από την πόλη μας που μέχρι τώρα δεν είχε δεντροφυτευτεί.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΤΕΔΚΝΑ Γιάννης Αναγνώστου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην αναδάσωση, δηλώνοντας:

«Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στην προσπάθειά μας αυτή είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Ένα μήνυμα ότι η ανάγκη διαφύλαξης και προστασίας του περιβάλλοντος είναι πλέον επιτακτική και δεν χωρά πλέον άλλες αναβολές.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στις επόμενες γενιές και θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να το πετύχουμε».

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση