χαμογελο του παιδιού

Προσφυγή του Δήμου Αγίου Στεφάνου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις αναδασωτέες περιοχές

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 14 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αυτοδιοίκηση, Δήμος Αγίου Στεφάνου, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Αττικής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Σε έναν ανοικτό και δημιουργικό διάλογο εξελίχθηκε η μεγάλη συγκέντρωση ενημέρωσης για τις αναδασωτέες περιοχές του Αγ. Στεφάνου, που διοργανώθηκε από το Δήμο και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής στο Πνευματικό Κέντρο.

Στην συγκέντρωση μίλησαν ο Δήμαρχος Αγ. Στεφάνου κ. Παναγιώτης Βορριάς, ο αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νίκος Χλέπας, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής κ. Δημήτρης  Γιαννιός και ο  νομικός σύμβουλος του Συλλόγου  κ. Παναγιώτης Τανταρούδας.

Οι ομιλητές ανέλυσαν την τελευταία απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για τις αναδασωτέες περιοχές του Αγίου Στεφάνου μετά την πυρκαγιά του Αυγούστου 2009 καθώς και την αναφορά που έγινε πρόσφατα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα καμένα.

Στάθηκαν, ιδιαίτερα, στη δέσμευση της Υπουργού Περιβάλλοντος κας Τ. Μπιρμπίλη για νομοθετική πρωτοβουλία λύσης του προβλήματος του Αγ. Στεφάνου.

Επίσης, εκτεταμένη αναφορά έγινε από τους νομικούς αλλά και τους παρευρισκόμενους στις ενέργειες – προσφυγές, που πρέπει να γίνουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο Δήμος Αγίου Στεφάνου προσφεύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της πράξης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής. 

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση