χαμογελο του παιδιού

Σε ρυθμούς Final Four η Άρτα

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 18 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αυτοδιοίκηση, Δήμος Αρταίων, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Άρτας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Ο Δήμος Αρταίων, η Ν.Α. Άρτας σε συνεργασία με την ΟΧΕ συνδιοργανώνουν το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών 20-21 Μαρτίου στο ΔΑΚ Άρτας. Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που ξεπερνά τα όρια της περιοχής μας και προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων του συγκεκριμένου αθλήματος σε όλη την Ελλάδα. Στο final four Χ/Μ Γυναικών συμμετέχουν οι ομάδες Αναγέννηση Άρτας, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, Ορμή Λουξ Πατρών και Α.Π.Σ. Μακεδονικός. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο και ο μεγάλος τελικός την Κυριακή. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής: -Σάββατο 20/3/2010, Α΄ Ημιτελικός Ώρα 16:00 μ.μ Αναγέννηση Άρτας – Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, Β΄ Ημιτελικός Ώρα 18:30 μ.μ Ορμή Λουξ Πατρών – Α.Π.Σ. Μακεδονικός
-Κυριακή 21/3/2010, Ώρα 17:15μ.μ ΤΕΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Για το ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός έκαναν δηλώσεις ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Άρτας, αλλά και ο πρόεδρος του ΓΑΣ Αναγέννησης Βασίλης Κρανιώτης.
Ο Δήμαρχος Άρτας Παναγιώτης Οικονομίδης τονίζει: «Καλωσορίζουμε την διοργάνωση στην Άρτα και ευχόμαστε σε όλους, μα κυρίως στους αθλητές, καλή επιτυχία. Από την πλευρά μας θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια διάδοσης και προαγωγής του αθλητισμού. Για την Άρτα η Χειροσφαίριση Γυναικών έχει μεγάλη αξία και σημασία, γιατί εκτός των άλλων, αποτελεί πηγή διαρκούς υπερηφάνειας και αισιοδοξίας. Το Final Four Κυπέλλου Ελλάδας Χειροσφαίρισης Γυναικών που θα διεξαχθεί αυτές τις μέρες στην πόλη μας υπό την αιγίδα του Δήμου Άρτας θα είναι γιορτή για όλους μας! Αθλητές, αθλητικοί παράγοντες, φίλαθλοι, αθλητικοί συντάκτες και φίλοι θα είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!».

Ο Νομάρχης Άρτας Γιώργος Παπαβασιλείου αναφέρει: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε τη διεξαγωγή των αγώνων του Final-four του Κυπέλλου Ελλάδας Χειροσφαίρισης Γυναικών στις 20 και 21 Μαρτίου 2010 καθώς και της Πανελλήνιας Τελικής Φάσης Νεανίδων στις 7 έως 10 Απριλίου 2010 στην πόλη μας, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος. Η απόφαση αυτή της ΟΧΕ συνάδει με την αθλητική ιστορία της πόλης μας στο χώρο της χειροσφαίρισης μέσα από τις επιτυχίες και τη δόξα που χάρισε σ` αυτή η αγαπημένη σε όλους μας ομάδα χάντμπολ Γυναικών της Αναγέννησης Άρτας που στέφθηκε 12 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος και 10 φορές Κυπελλούχος Ελλάδος και η αξία της αναγνωρίστηκε και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας αναγνωρίζοντας την αξία και τη δύναμη του αθλητισμού, είναι πάντα αρωγός, συμπαραστάτης και ένθερμος υποστηρικτής τέτοιων μεγάλων διοργανώσεων που αποτελούν τιμή για την πόλη μας και συμβάλλει με κάθε τρόπο και με όλα τα μέσα στην επιτυχή τους διοργάνωση».

O Πρόεδρος του ΓΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Άρτας Βασίλης Κρανιώτης δήλωσε: «Ένας μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ΟΧΕ Στέλιο Αγγελούδη και τα μέλη του ΔΣ της ΟΧΕ. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας. Με αφίσες πανό και ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο το F4. Πιστεύω πως όλοι οι φίλαθλοι της Άρτας θα έχουν την διάθεση να βρεθούν στο κλειστό δημοτικό Γυμναστήριο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νομάρχη Γιώργο Παπαβασιλείου το Δήμαρχο Παναγιώτη Οικονομίδη για την αρωγή τους και τη συμπαράστασή τους στη διοργάνωση. Η Άρτα «φορά τα καλά της» και γιορτάζει θέλοντας με τον τρόπο αυτό να φανεί αντάξια του ονόματος που έχει δημιουργήσει στο ελληνικό αθλητισμό».

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση