χαμογελο του παιδιού

800.000 ευρώ για την βελτίωση του οδικού δικτύου στη Καρδίτσα

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 18 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Την σύμβαση κατασκευής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟΜΟΥ» προϋπολογισμού 800.000 €, υπέγραψε ο Νομάρχης κ. Φώτης Αλεξάκος.
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος ΚΑΠ. Η μελέτη συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και εγκρίθηκε με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων Υποδομής και Ποιότητας Ζωής Ν.Α. Καρδίτσας. Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και η βελτίωση στα τμήματα του οδικού δικτύου του Νομού που έχουν υποστεί φθορές και των οποίων την ευθύνη συντήρησης έχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας. Η παρούσα εργολαβία αφορά εργασίες κατασκευής ασφαλτοτάπητα της Π.Τ.Π. Α265. Η δημοπρασία έγινε την Τρίτη 20-10–2009.
Με την 23/301/20-11-2009 απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων Υποδομής και Ποιότητας Ζωής Ν.Α. Καρδίτσας το έργο ανατέθηκε στην εργοληπτική επιχείρηση Αχιλλέας Αντωνίου με μέση έκπτωση εξήντα δύο τοις εκατό (62%) που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς. Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε δώδεκα μήνες (09-03-2011).
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Νομάρχης δήλωσε: «Μέλημά μας είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου και η αποκατάσταση των φθορών που υπέστη από τον ιδιαίτερα βαρύ φετινό χειμώνα, στον οποίο είχαμε ρεκόρ βροχοπτώσεων 50ετίας. Με την παρούσα εργολαβία και τις υπόλοιπες που δημοπρατήθηκαν στο τέλος του προηγούμενου χρόνου θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις, αμέσως μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Στόχος μας παραμένει ένα επαρχιακό δίκτυο με σωστή οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και με οδόστρωμα χωρίς φθορές και λακκούβες. Πιστεύουμε ότι και φέτος συνεχίζοντας την πολύ καλή δουλειά της προηγούμενης τριετίας θα πετύχουμε να έχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας».

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση