χαμογελο του παιδιού

Καβάλα: Ενημερωτική συνάντηση για θέματα προστασίας καταναλωτών

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 19 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Δήμος Καβάλας, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Καβάλας, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Ο Δήμος Καβάλας σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση των τοπικών φορέων με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας Δημήτρη Σπυράκου.

 Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενημέρωσης για θέματα προστασίας καταναλωτών, δανειοληπτών και θέματα ανταγωνιστικότητας.

Να σημειωθεί πως ο κ. Σπυράκος είναι προσκεκλημένος ομιλητής στην εναρκτήρια εκδήλωση του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου Νομικής Τεκμηρίωσης Κοινωνικοοικονομικών Θεμάτων, που διοργανώνει το Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας, όπου θα αναφερθεί στο νόμο σχετικά με τη ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τις τράπεζες.

 Οι εργασίες του Συνεδρίου άρχισαν την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 στις 18:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση