χαμογελο του παιδιού

Παροχή παιδιατρικής – οδοντιατρικής φροντίδας σε μαθητές του Δήμου Μεσολογγίου

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 18 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Αιτωλοακαρνανίας, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου» το διήμερο Δευτέρα 22 και Τρίτη23 Μαρτίου θα υλοποιήσει πρόγραμμα πρόληψης στοματικής υγείας.

Συγκεκριμένα η κινητή μονάδα παιδο-οδοντιατρική μονάδα «Λητώ», των «Γιατρών του Κόσμου» θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι και σε συνεργασία με το Δημοτικό Ιατρείο Μεσολογγίου θα προβεί σε κλινικές εξετάσεις μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η κινητή μονάδα είναι πλήρως εξοπλισμένη προκειμένου να εξετάσει και να θεραπεύσει παιδιά με οδοντικά προβλήματα.

Από την πλευρά του Δημοτικού Ιατρείου Μεσολογγίου ύστερα από σχετική ενημέρωση καθορίστηκε από τη μονάδα να εξεταστούν:

Την Δευτέρα 22 Μαρτίου από τις  9:00 έως τις 11:00 π.μ. θα εξεταστούν οι μαθητές της Α΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου και  την ίδια ημέρα από τις 11:30 στον αύλειο χώρο του ΙΝ Αγίου Πάυλου θα εξεταστούν παιδιά ROMA.

Την Τρίτη 23 Μαρτίου από τις 9:00 έως τις 11:00 π.μ. θα εξεταστούν οι μαθητές της Α΄ και Γ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου και την ίδια ημέρα από τις 11:15 έως τις 13:30 μ.μ. θα εξεταστούν οι μαθητές της Β΄ και Δ΄ τάξης  του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση