χαμογελο του παιδιού

Στη Μόσχα προβάλλονται τα Δωδεκάνησα

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 17 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αυτοδιοίκηση, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομαρχία Δωδεκανήσου, Νομαρχίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Στη Μόσχα βρίσκεται ο Νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης στο πλαίσιο της συμμετοχής των νησιών στη μεγάλη τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ, που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Με την παρουσία του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη καταδεικνύεται η σημασία που δίδεται στην ρωσική αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια εμφανίζει μια ιδιαίτερη δυναμική, με συνεχώς αυξανόμενη ροή επισκεπτών προς τον νομό Δωδεκανήσων.
 
Κατά την παραμονή του στην Μόσχα, ο Νομάρχης θα έχει επαφές με τουριστικούς παράγοντες της χώρας, ενώ παράλληλα έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με αξιωματούχους της ρωσικής πρωτεύουσας, όπως τον κυβερνήτη, τον υπουργό Εξωτερικών, τον Δήμαρχο και άλλους.
Επίσης, μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Πολιτισμού, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης θα συναντηθεί με την υφυπουργό Άντζελα Γκερέκου, ενώ έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της δωδεκανησιακής αποστολής οι ανταποκριτές των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης, όπως και σημαντικοί δημοσιογράφοι της Μόσχας.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση