χαμογελο του παιδιού

34ο Τακτικό Συνέδριο ΓΣΕΕ

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 18 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Διαβάστε ακόμη.... Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί το 34ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της από τις 18 έως 21 Μαρτίου 2010, στο ξενοδοχείο «ATHOS PALACE» στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
Το 34ο Συνέδριο, πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομική περίοδο, με ανοικτά όλα τα σοβαρά εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά και κοινωνικά προβλήματα για τους εργαζόμενους της χώρα μας.
Όπως είναι επόμενο τα θέματα αυτά θα κυριαρχήσουν και θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ενώ θα αποφασιστούν οι δράσεις και οι διεκδικήσεις της ΓΣΕΕ, για την επόμενη περίοδο και ταυτόχρονα θα εκλεγούν τα όργανα της νέας διοίκηση της Συνομοσπονδίας.
Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί οι πολιτικοί και θεσμικοί εκπρόσωποι της χώρας ενώ θα πάρουν μέρος περίπου 480 σύνεδροι και θα παραστούν περίπου 100 συνδικαλιστικές αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο και τις Διεθνείς Συνδικαλιστικές Οργανώσεις.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση