Απεργιακός πυρετός Τετάρτη και Πέμπτη

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 21 Απριλίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Διαβάστε ακόμη.... Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη τα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά λόγω της 48ωρης των νοσοκομειακών γιατρών. Διαμαρτύρονται για τα προβλήματα του ΕΣΥ και τη συρρίκνωση των νοσοκομειακών ταμείων.

48ωρη απεργία από την Τετάρτη έχει κηρύξει και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Διεκδικεί αυξήσεις στα επιδόματα ειδικών συνθηκών και προσλήψεις.

Παράλληλα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ακυρώνονται όλες οι θεατρικές παραστάσεις, καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα συμμετάσχει στην απεργία του ΠΑΜΕ.

Συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή προγραμματίζουν φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Ζητούν να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Εν τω μεταξύ ωρομίσθιοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έχουν κατασκηνώσει από την Τρίτη στο Σύνταγμα.

24ωρη απεργία για την Πέμπτη, έχει αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις εφορίες, τα τελωνεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, και στα ασφαλιστικά ταμεία, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι πανεπιστημιακοί και οι καθηγητές στα ΤΕΙ, ενώ δεν συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα Μεταφοράς.

πηγή : ΣΚΑΪ

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση