Κορυδαλλός: Συνάντηση Δημάρχου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 4 Μαΐου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δήμος Κορυδαλλού, Ευρετήριο ΟΤΑ, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Συνάντηση γνωριμίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ Ηρακλή Δρούλια είχε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης για θέματα σχολικής στέγης.

 Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσε για το μεγάλο πρόγραμμα ανέγερσης έξι σχολικών κτιρίων στην πόλη.

Πρόκειται για ένα Νηπιαγωγείο, ένα Δημοτικό, μια νέα πτέρυγα Δημοτικού, καθώς και το Ειδικό Σχολείο, ένα Γυμνάσιο κι ένα Κλειστό Γυμναστήριο σε έκταση 12 στρεμμάτων στην οδό Σταματοπούλου.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα τρία σχολεία, το 8ο Νηπιαγωγείο, το 6ο- 8ο Δημοτικό καθώς και η νέα πτέρυγα του 9ου Δημοτικού, ενώ ο Δήμαρχος ζήτηση την επιτάχυνση των διαδικασιών για τα κτίρια της οδού Σταματοπούλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ δεσμεύτηκε ότι μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δημοπράτησης του Ειδικού Σχολείου και του Κλειστού Γυμναστηρίου, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί και η μελέτη κατασκευής του 8ου Γυμνασίου.

1 απάντηση για “Κορυδαλλός: Συνάντηση Δημάρχου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ”

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση