χαμογελο του παιδιού

Εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής για το Βιβλίο και το Περιβάλλον

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 14 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Δήμος Κομοτηνής, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Ροδόπης, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής , το Τμήμα  της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής και οι υπεύθυνοι Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ροδόπης συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010, στις 6.30 μ.μ.,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής (Σαμοθράκης 12), με θέμα το βιβλίο και το περιβάλλον.

Προσκεκλημένη η συγγραφέας κ. Θανοπούλου Μαρία, για την παρουσίαση του βιβλίου της «Μπόκα ο γενναίος αετός».        

Η συγγραφέας θα αφηγηθεί στο κοινό το παραμύθι της, ένα παραμύθι που εξυμνεί την πραγματική φιλία, με κεντρικό ήρωα ένα αετόπουλο που ζει στο δάσος της Δαδιάς.

Καλεσμένος επίσης θα είναι και ο κ. Μαρίνος Γιάννης, υπεύθυνος του WWF (Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση) στη Δαδιά του Έβρου, ο οποίος θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση , με φωτογραφίες της προστατευμένης περιοχής του δάσους της Δαδιάς και των αρπακτικών που ζουν σε αυτό, και απειλούνται με εξαφάνιση.

Παράλληλα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί και έκθεση παιδικού βιβλίου με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση