χαμογελο του παιδιού

Επιβράβευση της Ομάδας Ενιαίου Λυκείου Καλαμπάκας από τον Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 14 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Δήμος Καλαμπάκας, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Τρικάλων, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ενιαίου Λυκείου Καλαμπάκας μετά το νικηφόρο αγώνα της με την ομάδα της Καρδίτσας, που την ανέδειξε και πρωταθλήτρια του Νομού Τρικάλων για το σχολικό έτος 2009-2010, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βύρωνας Μπουτίνας  υποδέχτηκε τους μαθητές στο γραφείο του προκειμένου να τους προσφέρει ένα συμβολικό δώρο.

Τους 18 μαθητές- ποδοσφαιριστές καθώς και τους προπονητές και γυμναστές τους, κ. Κώστα Ράντο και Αχιλλέα Μέρμηγκα, περίμενε από μία αθλητική φόρμα με το σήμα του Ενιαίου Λυκείου . 

Επιβραβεύοντας τέτοιες προσπάθειες, ο κ. Μπουτίνας τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η Δημοτική Αρχή είναι πάντα αρωγός και υποστηρικτής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Επίσης ανέφερε όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου και Α.Ο.Δ.Κ. για την επισκευή και συντήρηση των κλειστών γυμναστηρίων τόσο του δημοτικού σταδίου όσο και των Γυμνασίων καθώς ο αριθμός των αθλούμενων καθημερινά αυξάνεται. 

Τέλος συνεχάρη ξανά όλους τους μαθητές, τους προπονητές τους καθώς και τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Γεωργίου Λαδά, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δήμαρχο.

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση