χαμογελο του παιδιού

Η πρώτη «Γιορτή των Πελαργών» στο Πραγγί Διδυμοτείχου

Δημοσιεύθηκε από Συντακτική Ομάδα εφημ. "Παρουσία" στις 16 Μαρτίου 2010 και καταχωρήθηκε στην κατηγορία Άλλοι δήμοι, Δήμος Διδυμοτείχου, Ευρετήριο ΟΤΑ, Νομός Έβρου, Τοπικές Κοινωνίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση ή ένα trackback σε αυτή την καταχώρηση

Η πρώτη «Γιορτή των Πελαργών» διοργανώνεται την Τετάρτη 24 Μαρτίου, στο Πραγγί Διδυμοτείχου μετά από την ίδρυση του Πάρκου των Πελαργών.

O Δήμος Διδυμοτείχου υποδέχεται τους πελαργούς, με τη διοργάνωση της γιορτής και καλεί τους πολίτες, να χαρεί την άνοιξη στο Πραγγί  και μέσα από τη γιορτή των πελαργών να φωτογραφίσει και να ζήσει ένα διαφορετικό απόγευμα κοντά στη φύση.

Η εκδήλωση, αρχίζει στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, με ομιλητές:

Τον κ.Ευστάθιο Τσαχαλίδη, Καθηγητή του Δ.Π.Θ. του Τμήματος Δασολογίας, με θέμα: «Διαχρονική παρακολούθηση της μεταναστευτικής πορείας των πελαργών» και τον κ. Νικόλαο Παραλυκίδη, ο οποίος διδάσκει στη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. με θέμα: «Πελαργός: Ένα υπέροχο πτηνό: παρελθόν παρόν και μέλλον στον Έβρο».

Η γιορτή θα κλείσει με λαϊκό γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο Πραγγίου

Αφηστε το σχολιο σας

Διαφήμιση